mandag 9. august 2010

Lillehammer kortet - gir deg mer!

Lillehammerkortet er i ferd med å formes. Prosjektet er satt i gang i samarbeid med Terra Kort, Teller og Stairway.

Lillehammerkortet et vanlig VISA kredittkort som kan brukes over hele verden og et kort som gir deg eksklusive fordeler, tilbud og opplevelser. Lillehammerkortet er gratis, har ikke årsgebyr og gir deg inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse på alle kjøp.

Lillehammerkortet vil kunne erstatte ditt vanlige kredittkort og i tillegg gi deg eksklusiv tilgang til opplevelser.

Bli med!
Lillehammerkortet lanseres i oktober og du kan fra begynnelsen av august følge oss på Twitter og Facebook der vi gjerne vil høre fra deg; Hvilke merverdier og opplevelser ønsker du at Lillehammerkortet skal gi deg?

Avtalen som er inngått mellom Lillehammer Turist og deres samarbeidspartnere innebærer at en andel av inntektene som skapes gjennom kortet går tilbake til destinasjonsselskapet.

Dermed kan du som aktiv bruker av Lillehammerkortet bidra til videreutviklingen av et av Norges aller flotteste reisemål!

Lillehammerkortet har som formål å gi til fordeler til innbyggere, studenter, hytteeiere og tilreisende i form av gode rabatter, oppgraderinger, merverdi og innkjøpskvelder. For tilbydere av fordeler vil kortet gi store muligheter i form av direkte kommunikasjon med den enkelte kortholder og kjennskap til hva kortholder ønsker av tilbud. Dette gir oss alle en unik mulighet til skreddersøm. Både for deg som kortholder og for deg som tilbyder.

Kortholder får kun den informasjon som er relevant i forhold til egne interesser og tilbyder gir kun fordeler til de kortholdere som ønsker det. En vinn - vinn situasjon for alle.

Designet på kortet bestemmer du selv. Velg kortet med logodesign, kort med 10 ulike bildevalg fra regionen (to fra hver destinasjon) eller simpelthen ditt eget bilde.
Og ikke nok med det - Lillehammer Turist får muligheten til å gjøre Lillehammer regionen enda mer kjent sammen med sine samarbeidspartnere.

Ønsker du å være tilbyder i kortet og få unike muligheter til skreddesydd markedsføring? 1 September har vi et kort seminar om Lillehammerkortet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar